50 godina
na vašoj strani

Društvo Urbis 72 d.d., poslujući pedeset godina, od osnivanja 1972. godine, afirmiravši se u tom vremenu u arhitektonskoj djelatnosti i inženjerstvu i s njima povezanim tehničkim savjetovanjem, zadržavajući svoju prisutnost u domeni urbanističkog planiranja i konzaltinga u razvojnim poduhvatima, svoju poslovnu aktivnost usmjerava u i izdavanje u zakup vlastitog poslovnog prostora.

Težište aktualne središnje djelatnosti društva je u tržišnoj valorizaciji uredskog prostora u poslovnoj zgradi sjedišta društva u centralnom dijelu grada Pule, na adresi Sv. Teodora 2, udaljeno svega tristotinjak metara od amfiteatra.

Površina uredskih prostorija kreće se u rasponu od 15 m2 do 60 m2, čime se zakupnicima omogućuje pogodnost zadržavanja poslovanja na istoj lokaciji i u slučaju potrebe za novim (većim ili manjim) uredom ovisno o razvoju poslovanja.

Osim uredskog prostora zakupcima je na raspolaganju i komplementarni prostor konferencijske sale (30 sjedećih mjesta) i prostori namijenjeni arhiviranju poslovne dokumentacije.

Poslovnim subjektima čiji su inovativni poslovni modeli temeljeni na mobilnosti/radu na daljinu pružamo usluge virtualnog ureda (zakup poslovne adrese i preuzimanje pošiljaka) i opremljena coworking radna mjesta.

Vama
na usluzi